Over ons

Wie zijn wij

Welkom bij The Locals, een supportersclub van Club Brugge! Wij zijn een supporterclub met stamnummer 78 en zijn opgericht door Mike De Lille. Sinds onze oprichting hebben we ons altijd ingezet om de passie voor Club Brugge te delen en te versterken.

Ons thuislokaal is café Vespa, gelegen in Brugge. Wij zijn trots om officieel aangesloten te zijn bij de supportersfederatie van Club Brugge, die de belangen van alle supporters van de club behartigt. Je kunt meer informatie over de federatie vinden op hun website: www.supportersfederatie.be.

Als club organiseren we jaarlijks een groot aantal activiteiten, natuurlijk alle verplaatsingen naar uitwedstrijden, supportersavonden, nieuwjaarsreceptie en nog veel meer. Onze leden hebben ook de mogelijkheid om hulp te krijgen bij de aankoop van abonnement of informatie rond de thuiswedstrijden van Club Brugge.

We zijn er trots op om de grootste en meest actieve supportersclub van Club Brugge te zijn en we verwelkomen graag nieuwe leden. Voel je vrij om contact met ons op te nemen of om langs te komen in café Vespa en samen met ons te genieten van de sfeer en de passie van Club Brugge!

wie zijn wij

The Locals

Ontdek alles over onze supportersclub. Van bestuur tot waar we vertrekken en hoe het puntensysteem werkt.

SUPPORTERSCAFÉ

EXTRA TIME

Als je op zoek bent naar een plek om te genieten van de sfeer rondom een thuiswedstrijd, dan is the extra time het perfecte café. Gelegen in de noordtribune, biedt dit café een geweldige ambiance voor voetbalfans.

Je bent van harte welkom om voor, tijdens of na de thuiswedstrijd langs te komen en te genieten van de sfeer en gezelligheid die the extra time te bieden heeft.